Unavngivet‎ > ‎

Sommerlejr 2010

Til næste sommer bliver sommerlejren en kredssommerlejr i uge 28. Lejren afholdes ca. i perioden søndag d. 11. juli til fredag d. 16. juli 2010.

Lejren bliver for alle puslinge, tumlinge, pilte, væbnere, seniorvæbnere, seniorer og ledere i kredsen. Måske bliver der også brug for et par tanter eller onkler. I vil få mere at vide om den nøjagtige dato mm. i foråret. Lejren afholdes som en fælles sommerlejr sammen med FDF Viby J. og FDF Århus 4. kreds. For et par år siden afholdt vi også sommerlejr i fællesskab med en anden kreds (Århus 9.), og vi har gode erfaringer med dette, så vi glæder os til næste sommer. Lejren skal foregå på Bogensholmlejren, som ligger kønt lige ned til stranden ved Ebeltoft Vig på Mols. Jer der har været med på juleweekend (og det har rigtig mange af jer jo) kender jo allerede denne lejr og ved hvor skønt, der er på Bogensholmlejren.

Så sæt allerede nu kryds i næste sommers kalender ved uge 28, og glæd jer til en dejlig uge ved både skov og strand i Mols kønne natur sammen med en masse andre flinke FDF’ere.

På et tidspunkt var der snak om at tage på udlandstur næste sommer med de største børn, men da vi ikke kunne være sikre på deltagelse af nok udlandsturs-erfarne ledere, så stoppede vi planlægningen af denne tur. Vi håber selvfølgelig at kunne tilbyde en udlandstur igen om et par år.

Mvh. Kredsledelsen og lederne i FDF Fredensvang

Comments