Juleweekend 2009

Kære alle børn og ledere  i FDF Fredensvang

Vi  har netop modtaget en besked om, at Bogensholm igen i år er blevet indtaget af Julehaderne. Julehaderne forsøger at ødelægge Julen for alle, der besøger Bogensholm inden 24. December og det kan vi jo ikke sidde her i Århus og kigge på. Derfor vil vi gerne have jer med på Bogensholm

 11.-13. december 2009.

Bogensholmlejren ligger ved Ebeltoft Vig, og det er her vi i rigtig mange år har holdt Juleaften midt i december. Vi skal vise Julehaderne, at Julen er en hyggelig tid – vi skal lege, bage, klippe, hygge og slutte det hele af med Julemad, Juletræ og måske få besøg af Julemanden.

 Hele herligheden koster 250,00 kr., som skal betales ved tilmeldingen torsdag d. 19. november.

Vi  mødes ved Fredenskirken fredag den 11. december kl. 18.45 – bussen kører kl. 19.00. Vi er tilbage igen samme sted søndag den 13. December ca.  11.45 – ca. Så håber vi dine forældre vil hente dig og sørge for en Rigtig God Jul.

Med på turen skal du medbringe lagen, sovepose, varmt tøj, hjemmesko, regntøj, toiletgrej, March & Lejr (hvis du har fået den), din blå forbundsskjorte og ellers tøj, så du kan overleve en weekend i sol, regn og sne. Det er rigtig, rigtig vigtigt, at du også husker din nissehue. Da vi sørger for underholdningen på denne tur, skal mobiltelefoner og andet elektronisk udstyr blive hjemme. Vi sørger også for de søde og de sure sager, så slikposen skal heller ikk med i bagagen.

Så skal du medbringe en julegave til  20,00 kr. som kan bruges af både store og små – dreng og pige.

Skulle der midt i Juletravlheden gå en forældre eller to, som kunne have lyst til at lave flæskesteg, brun sovs og ris a la mande til omkring 50 personer, ja, så ringer du bare til Karna og får en snak om det.  Vi skal ikke undlade at gøre opmærksom på, at man kommer på en hård men sjov opgave i denne weekend.

 

Vi håber rigtig mange af jer har lyst til at komme med på Bogensholm – det er en god gammel tradition at være med på Juleweekend.

Har du spørgsmål til turen – så ring til Karna – 22 år med Juleweekend, så må hun da vide noget. Karna har tlf. 86 24 28 63 eller 40 31 14 62.

 

PÅ GENSYN PÅ BOGENSHOLM

FDF FREDENSVANG

Mathilde, Emma, Astrid, Andreas, Peter, Rasmus og Karna

Ċ
Claus Boelt,
29. okt. 2009 10.53
Comments