Ny FDF-skjorte på vej

Kære børn, forældre og ledere

 

FDF har fået ny forbundsskjorte, det vedtog FDFs Landsmøde i november 2010. Den nye skjorte har et andet snit, nye lommer og ikke mindst en flot ny blå farve. Den nuværende skjorte er fra 1988, og den udfases fra nu af i FDF.

 

Med skjorten kommer der en ny kredsbetegnelse med vores kredsnavn på. Men, det er også det eneste du skal sy på, for at skjorten er klar til brug. Klassemærker (fx. pusling) sidder nemlig som en strop i lynlåsen, og den nye skjorte er også klar til et nyt koncept af mærker der trækkes på en snor og ikke skal syes på.

 

Fra Landsforbundet har vi til denne 1. gangs bestilling fået en specialpris – dvs. vi har fået en rabat på 100,00 kr. pr. skjorte, der bestilles nu..

 

Børn str. 2 – 14 år – normalpris kr. 355,00 – NU kr. 255,00

Voksen – normalt snit str. XS – 6 x XL – normalpris kr. 448,00 – NU 348,00

Voksen – taljeret snit str. XS – 4 x XL – normalpris kr. 448,00 – NU 348,00

 

Ved bestilling efter 28. april betales normalprisen.

 

I FDF Fredensvang har vi derfor besluttet, at vi vil lave en samlet bestilling, så de, der ønsker den nye skjorte, kan have den i hånden inden Sommerlejren og Landslejren.

 

Hvordan får du så den nye skjorte.

 

Jo, på næste side finder du et måleskema – tager mål efter anvisningen – kigger på måleskemaet og beslutter så, hvilken størrelse, der passer dine mål bedst. Husk at det vil være en rigtig god ide, at tage hensyn til, at man kan have en ekstra trøje på under skjorten.  Hvis du er pige og skal have en str. 14, så gør lige opmærksom på, hvis du ønsker den specielle pigemodel, der er taljeret. Så sender du en mail til

 

Karna.salomonsen@gmail.com

 

med besked på hvilken størrelse, du gerne vil bestille, samt navn på den, der skal bære skjorten – eller du kan sætte kryds udfor den størrelse, som du gerne vil bestille, og aflevere måleskemaet påført navn til din klasseleder

Senest torsdag den 28. april 2011

 

Herefter overfører du beløbet, der er nævnt på bestillingslisten til

 

FDF Fredensvang’s konto 3649 4620517542 og påfører dit navn, så kassereren kan se, at du har betalt. Hvis familien ikke har netbank, så kan beløbet for skjorten afleveres sammen med bestilling. Når skjorten så kommer i starten af juni, vil du få den udleveret på et FDF møde.

 

Har I spørgsmål til ovenstående – så tøv endelig ikke med at ringe til Karna – 4031 1462.

 

Med venlig hilsen

FDF FREDENSVANG

 

 


Comments